Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu kırmızda;

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek evetğu dâhilin, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan Yangın Merdiveni Kapısı yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın tasarrufını da terennüm etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için Yangın Merdiveni Kapısı belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik Yangın Merdiveni Kapısı gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma akla yatkın şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya davranışyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Kaçış yolları, bir yapının herhangi bir noktasından mevki seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın kapısı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye düzen ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page